ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΖΟΥΝ ΣΕ ΤΡΩΓΛΕΣ ΜΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ... ΨΙΧΟΥΛΑ.


Δεκάδες Ηπειρώτες, κυρίως νεαροί, τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, πήγαν στη Γερμανία για να βρουν δουλειά, αφού η κατάσταση στην Ελλάδα είναι απελπιστική.

Ταξίδεψαν, παρά τη θλίψη τους, που εγκαταλείπουν τον τόπο και τους δικούς τους ανθρώπους, με όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον, μακριά από τη μιζέρια της Ελλάδας. Οι περισσότεροι γύρισαν άρον άρον πίσω. Είναι πραγματικά συγκλονιστικές οι μαρτυρίες τους: "Μας έπαιρναν για δουλειά στη φέξη και στη χάση και μας πλήρωναν με χαμηλά μεροκάματα. Μέναμε σε σπίτια τρώγλες, διότι τα ενοίκια είναι υψηλά και από πάνω είχαμε και τα ειρωνικά σχόλια ότι είμαστε κωλοέλληνες", λένε απογοητευμένοι.

Και προσθέτουν: "Καλύτερα νηστικοί στην Ελλάδα, παρά κατατρεγμένοι και ξευτιλισμένοι στη Γερμανία". Από τις μαρτυρίες τους φαίνεται ξεκάθαρα ότι ήρθαν αντιμέτωποι με την εκμετάλλευση, τα χαμηλά μεροκάματα, την ακρίβεια και τον εμπαιγμό!                    (makeleio.gr)
ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΖΟΥΝ ΣΕ ΤΡΩΓΛΕΣ ΜΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ... ΨΙΧΟΥΛΑ. Reviewed by Live TV on 1:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by MEDICALINE © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.