Είδε την γυναίκα του σε ιστοσελίδα πορνόΠολίτης ονόματι Ε.Ε. κάτοικος Μπακίρκιοϊ τρελάθηκε όταν είδε σε ιστοσελίδα πορνό, βίντεο με την γυναίκα του Σ.Ε. -που παντρεύτηκε πριν από ένα χρόνο- να είναι σε επαφή με άλλο άντρα.
Η Σ.Ε πνίγηκε στο κλάμα και του είπε πως δεν είχε κάνει έρωτα με κανέναν και όταν παντρεύτηκαν ήταν παρθένα. Αλλά αυτή ήταν στο βίντεο. Η Σ.Ε. υποστήριξε πως ο άντρας του οποίου το πρόσωπο δεν φαίνεται στο βίντεο, είναι γιατρός σε ιδιωτικό νοσοκομείο που είχε επισκεφτεί πριν από 2 χρόνια. Σύμφωνα με την Σ.Ε. , ο γιατρός την νάρκωσε, την βίασε και βιντεοσκόπησε την πράξη.
Το ζευγάρι πήγε στην εισαγγελία του Μπακίρκιοϊ όπου υπέβαλε μήνυση για βιασμό στον γιατρό Χ. Η Σ.Ε στην κατάθεση της είπε πως ο γιατρός την νάρκωσε, την βίασε και το βίντεο που τράβηξε το ανέβασε σε ιστοσελίδα πορνό. Το ζευγάρι παρέδωσε ως αποδείξεις το βίντεο από την ιστοσελίδα.
Η εισαγγελία διέταξε έρευνα και το βίντεο και οι φωτογραφίες εστάλλησαν στην αστυνομία. Ερευνάται αν το άτομο στο βίντεο είναι ή όχι ο γιατρός Χ. , καθώς και σε ποια ημερομηνία ανέβηκε το βίντεο στην ιστοσελίδα. (εφημ. Χουριέτ – tourkikanea)
Είδε την γυναίκα του σε ιστοσελίδα πορνό Reviewed by Live TV on 6:34 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by MEDICALINE © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.