Βόλος: Είναι 16 ετών και έτοιμος επιχειρηματίας!


Ο Γιώργος Σφουγγάρης είναι 16 ετών, από τον Βόλο, και... ήδη επιχειρηματίας!

Ο Γιώργος παρουσίασε στο  2ο Start Up Weekend ένα σχεδιαστή ηλεκτρονικών παιχνιδιών που κατασκεύασε, την πλατφόρμα videogame «AAA Quality Browser Games». Η ιδέα του είναι διαθέσιμη πλέον για όποια εταιρεία κατασκευής videogame ενδιαφέρεται.


 Η πρότασή του ξεχώρισε ανάμεσα σε 25 επιχειρηματικές προτάσεις που κατέθεσαν φοιτητές και νέοι από κάθε γωνιά της Ελλάδας!

Ο ίδιος είπε πως η μέθοδος που ακολούθησε μειώνει τον όγκο των δεδομένων, με αποτέλεσμα να παράγει υψηλής ποιότητας παιχνίδια, χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση στον υπολογιστή και έτσι μειώνεται και το κόστος παραγωγής, αφού εξοικονομείται χρόνος και προσωπικό.

Ο Γιώργος, μάλιστα, είναι και αυτοδίδακτος! Οι διοργανωτές του Start Up Weekend τον χαρακτήρισαν ιδιοφυία.

Πάντως, πρώτη στο 2ο Start Up Weekend αναδείχθηκε η εφαρμογή i-order των Παναγιώτη Σάχα, Ελένης Μιχαλοπούλου, Ιωάννας Μιχάλη, Πελαγίας Βασιλειάδου, Χρήστου Κυρίτση και Πέτρου Κούλαλη.

Μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής, οι χρήστες μπορούν να παραγγείλουν από το κινητό τους και να προπληρώσουν μέσω Paypal τον καφέ τους σε κάποιο κατάστημα και να περάσουν να τον πάρουν στη συνέχεια, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο.
Βόλος: Είναι 16 ετών και έτοιμος επιχειρηματίας! Reviewed by Live TV on 4:24 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by MEDICALINE © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.