Διαφήμιση στη... Σελήνη θα βάλουν οι Ιάπωνες!


Προσπαθώντας να εξαντλήσουν κάθε μέσο για να διαφημίσουν τα προϊόντα τους, αρκετές ιαπωνικές επιχειρήσεις εξετάζουν το ενδεχόμενο να αρχίσουν να τα διαφημίζουν και στη... Σελήνη.
Η πρώτη μάλιστα διαφήμιση που θα φιλοξενηθεί στην επιφάνεια της Σελήνης εκτιμάται ότι θα γίνει σύντομα πραγματικότητα... Πρόκειται για τα πρϊόντα της ιαπωνικής εταιρείας αναψυκτικών Otsuka, η οποία σε συνεργασία με την αμερικανική εταιρεία Astrobotic Technology, ετοιμάζεται να κάνει το «μεγάλο βήμα» το 2015 για να διαφημίσει το αναψυκτικό «Pocari Sweat».
Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία αναμένεται να τοποθετήσει στην επιφάνεια της Σελήνης μια μεγάλη κάψουλα κατασκευασμένη από τιτάνιο η οποία θα διαφημίζει το αναψυκτικό της.
Μέσα στην κάψουλα, η εταιρεία θα έχει βάλει ειδικούς δίσκους στους οποίους παιδιά από όλη την Ασία θα έχουν γράψει τις επιθυμίες και τα όνειρά τους.
Όσα παιδιά συμμετέχουν θα λάβουν από την εταιρεία ένα ειδικό δαχτυλίδι, για να μπορούν να ανοίξουν την διαφημιστική κάψουλα του αναψυκτικού και να ξαναδιαβάσουν τις επιθυμίες τους, αν γίνουν αστροναύτες και ταξιδέψουν στο Φεγγάρι!
Μία κίνηση που, σύμφωνα με την εταιρεία, θα εμπνεύσει πολλά παιδιά να θελήσουν να γίνουν αστροναύτες. Η διαφημιστική κάψουλα της Otsuka, θα σταλεί στη Σελήνη από την αμερικανική εταιρεία μέσω ενός πυραύλου Falcon9.
(zougla)
Διαφήμιση στη... Σελήνη θα βάλουν οι Ιάπωνες! Reviewed by Live TV on 7:32 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by MEDICALINE © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.