Ρώσος μεγιστάνας θέλει να νικήσει το... θάνατο με Τεχνητό Σώμα


Χρονοδιάγραμμα έως το 2045 έχει βάλει ένας εκκεντρικός Ρώσος μεγιστάνας για να πετύχει το στόχο του: Να νικήσει το θάνατο. Έχει βρει ήδη τη «μαγική» συνταγή, έβαλε το σχέδιό του μπροστά και αναζητά κι άλλους «επενδυτές» που πιστεύουν στην αθανασία.
Η απάντηση στο θάνατο, σύμφωνα με τον 33χρονο Ντμίτρι Ιτσκόφ, είναι ένα άτρωτο σώμα. Θα είναι τεχνητό και δεν θα καταβάλλεται από κούραση ή ασθένειες. Για την υλοποίηση του project έχει προσλάβει επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων, από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, προκειμένου να δημιουργήσουν τους λεγόμενους «προηγμένους μη βιολογικούς φορείς». Ο κορυφαίος Αμερικανός στη ρομποτική Ντέιβιντ Χάνσον έχει αναλάβει να κατασκευάσει το πρόσωπο που θα συμπληρώσει το τεχνητό σώμα.

Το χρονοδιάγραμμα του Ιτσκόφ προβλέπει ότι το 2035 οι επιστήμονες θα είναι έτοιμοι να τοποθετήσουν ατομική συνείδηση σε έναν από αυτούς τους τεχνητούς φορείς. Το «έργο» θα έχει ολοκληρωθεί έως το 2045, οπότε θα είναι έτοιμο το άβαταρ, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή για την ανθρωπότητα, με ταξίδια στο διάστημα και ριζικές αλλαγές σε πολιτική, πολιτισμό και θρησκεία.
Τα άβαταρ, όπως ονειρεύεται θα πωλούνται σε ειδικά καταστήματα, όπου ο καταναλωτής θα μπορεί να επιλέξει το σώμα της προτίμησής του και μέσα σε αυτό θα «μεταφέρει» τη συνείδηση που του ταιριάζει καλύτερα.
«Τα τεχνητά σώματα δεν θα χρειάζονται όσα σήμερα έχουν ανάγκη οι άνθρωποι. Έτσι θα μπορούν να ζήσουν και σε μέρη όπου σήμερα η επιβίωση είναι αδύνατη», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα του «Initiative 2045» (Πρωτοβουλία 2045). (iefimerida)
Ρώσος μεγιστάνας θέλει να νικήσει το... θάνατο με Τεχνητό Σώμα Reviewed by Live TV on 1:52 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by MEDICALINE © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.