Σοκ από διαφήμιση που δείχνει μαθητές να σκοτώνονται από αυτοκίνητο (Βίντεο)


Στόχος η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης. 28 παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους από αυτοκινητικά δυστυχήματα από το 2000 έως σήμερα.

Μια διαφημιστική καμπάνια έχει προκαλέσει σοκ στη Βόρεια Ιρλανδία, καθώς στη διαφήμιση φαίνεται ένα αυτοκίνητο να εκτρέπεται της πορείας του και να σκοτώνει μια ομάδα μικρών μαθητών. Ειδικότερα, η καμπάνια έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει τη βορειοϊρλανδική κοινή γνώμη, καθώς 28 παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους από αυτοκινητικά δυστυχήματα από το 2000 έως σήμερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το βίντεο έχει διάρκεια μόλις ένα λεπτό, ωστόσο δεν μεταδίδεται στην τηλεόραση πριν τις 21.00, λόγω του ευαίσθητου περιεχομένου του.

Στο βίντεο βλέπουμε μια ομάδα μικρών μαθητών που παίζουν και ετοιμάζονται να φύγουν από την τάξη τους για μια σχολική εκδρομή σε ένα πάρκο. Την ίδια ώρα, ένας άντρας φεύγει βιαστικά από το σπίτι του. Ο άνδρας, σε μια στροφή χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, που προσκρούσει σε έναν τοίχο, περιστρέφεται στον αέρα και πέφτει πάνω στα ανύποπτα παιδιά. Και η εκδρομή έχει τραγική κατάληξη.

Πηγή: protothema.gr
Σοκ από διαφήμιση που δείχνει μαθητές να σκοτώνονται από αυτοκίνητο (Βίντεο) Reviewed by Live TV on 4:34 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by MEDICALINE © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.