Κροκόδειλος στο Ρέθυμνο - Δείτε την πρώτη του φωτογραφία


To 2μετρο ερπετό εντοπίστηκε από Πυροσβέστες που εκτελούσαν περιπολία στην περιοχή και όπως αναφέρει το rethemnosnews.gr το σημείο που εντοπίστηκε να περιφέρεται και στη συνέχεια να βουτά στα νερά της λίμνης του Φράγματος των Ποταμών.
Ο Διευθυντής Διαχείρισης Συγκοινωνιακών και Υδραυλικών Έργων Ο.Α.Κ. κ. Βαγγέλη Μαμαγκάκης ανέφερε ότι «δύο πυροσβέστες που εκτελούσαν περιπολίες για την πρόληψη πυρκαγιών στην περιοχή του Φράγματος των Ποταμών παρατήρησαν ένα κροκόδειλο περίπου 2 μέτρων να κινείται στην ξηρά και κατόπιν να βουτάει στη λίμνη του φράγματος»
Ο κροκόδειλος εντοπίστηκε στην «ουρά του Φράγματος» στο δρόμο για τις Βολιώνες και κανείς δε γνωρίζει από πότε είναι εκεί, όπως επίσης κι αν είναι και το μοναδικό που υπάρχει στο σημείο. «Στην αρχή θεωρήσαμε ότι πρόκειται για φάρσα» υπογράμμισε ο κ. Μαμαγκάκης, «όμως αφού διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για αξιόπιστους μάρτυρες αρχίσαμε να το ερευνάμε».
Την πρώτη φωτογραφία του Ρεθυμνιώτη κροκόδειλου που εθεάθη να κάνει βόλτες την Παρασκευή στα νερά της λίμνης του Φράγματος των Ποταμών έδωσε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα rethemnosnews.gr.
Πηγή: www.lifo.gr
Κροκόδειλος στο Ρέθυμνο - Δείτε την πρώτη του φωτογραφία Reviewed by Live TV on 12:53 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by MEDICALINE © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.