Ξεφορτώσου τη λειτουργία «Διαβάστηκε» στο Facebook chat σε Google Chrome


Ξεφορτώσου τη λειτουργία «Διαβάστηκε» στο Facebook chat σε Google Chrome
Κάθε φορά που πραγματοποιείται μία συνομιλία με δύο χρήστες του Facebook, ο κάθε χρήστης γνωρίζει πότε ο άλλος χρήστης έχει διαβάσει το τελευταίο του μήνυμα. Αυτό μερικές φορές είναι καλό, όμως παραβιάζει κατά πολύ την ιδιωτικότητα των χρηστών. Μιλάω για τη γνωστή πλέον λειτουργία «Διαβάστηκε», η οποία χρησιμοποιείται στο Facebook chat για συνομιλίες έως και πολλών ατόμων.

Πώς θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία αυτή και να βρίσκατε πάλι την ελευθερία στο να ανοίγετε όλα τα μηνύματα που σας έρχονται, χωρίς δεύτερη σκέψη;

Facebook: Απενεργοποίηση του «Διαβάστηκε» στο chat για Google Chrome

Αααχ… Από τότε που βγήκε η λειτουργία «Διαβάστηκε στις (ώρα)» (Seen …) στο Facebook chat, χάθηκε και το τελευταίο δείγμα ιδιωτικότητας. Φοβάσαι να δεις ένα μήνυμα, γιατί αν το κάνεις και δεν απαντήσεις αμέσως ή δεν απαντήσεις καθόλου, τότε ο άλλος χρήστης θα αναρωτιέται αν «τον γράφεις» στα παλαιότερα των υποδημάτων σου.
Ευτυχώς, υπάρχουν τελικά διάφοροι τρόποι απενεργοποίησης της λειτουργίας «Διαβάστηκε στις (ώρα)» και στο συγκεκριμένο άρθρο θα ασχοληθούμε με έναν από αυτούς και συγκεκριμένα με την επέκταση αυτή Facebook™ Chat Privacy για Google Chrome.

ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ

Αυτό που θα χρειαστείς αρχικά, είναι ο browser Google Chrome. Αφού εγκαταστήσεις το πρόγραμμα, θα πρέπει να το ανοίξεις, να επισκεφθείς το Chrome Web Store και την επέκταση Facebook™ Chat Privacy και να πραγματοποιήσεις κανονικά την εγκατάσταση της.
Ξεφορτώσου τη λειτουργία «Διαβάστηκε» στο Facebook chat σε Google Chrome Reviewed by Live TV on 11:48 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by MEDICALINE © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.