Έτσι θα μάθετε αν σας λένε ψέματα! (video)


Ένα παιχνίδι εμπνευσμένο από τους ανιχνευτές ψεύδους της αστυνομίας υπόσχεται πολλή διασκέδαση! Ο ανιχνευτής ψεύδους «Kokoro» είναι μια συσκευή-παιχνίδι, η οποία υπόσχεται να σπάσει τη μονοτονία των κλασικών παιχνιδιών των σπιτικών πάρτι.

 Πρόκειται για μια πιο εξελιγμένη μορφή του κλασικού παιχνιδιού «Θάρρος ή Αλήθεια», καθώς με τη βοήθεια της τεχνολογίας μπορεί να φανεί αν κάποιος ψεύδεται ή όντως λέει την αλήθεια. Έτσι, πολλές πικάντικες πληροφορίες μπορούν να βγουν στην φόρα και το παιχνίδι να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Η εταιρεία-δημιουργός της εν λόγω συσκευής, «Takara Tomy», εξηγεί το πώς αυτή λειτουργεί. Όταν κάποιος φορέσει το μηχάνημα, αυτό καταγράφει τον ρυθμό των παλμών του με τη χρήση υπέρυθρων ακτινών. Έτσι, δημιουργείται μια βάση δεδομένων για τους παλμούς και όταν αυτοί αλλάξουν ταχύτητα, το μηχάνημα είναι σε θέση να δείξει αν ψεύδεσαι, αν το σκέφτεσαι ή αν είσαι ειλικρινής.

Το «Kokoro» τοποθετείται στο κεφάλι και το φωτάκι βρίσκεται στο μέτωπο εκείνου που το φορά, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δει το χρώμα της φωτεινής ένδειξης. Αν το χρώμα είναι πορτοκαλί, σημαίνει πως ίσως ο παίκτης ψεύδεται, αν είναι κόκκινο σημαίνει πως ψεύδεται σίγουρα, ενώ αν είναι πράσινο, σημαίνει πως λέει την αλήθεια. Φυσικά στην Ιαπωνία η συσκευή έχει κάνει θραύση, μιας και το τέλος του χρόνου είναι η κύρια περίοδος των πάρτι εκεί. Στην Αμερική μπορεί κανείς να το βρει στα 50 δολάρια και συνοδεύεται από 15 προτεινόμενες ερωτήσεις διαφόρων θεμάτων, που αφορούν από απόκρυφες φαντασιώσεις, μέχρι και θέματα σχέσεων.

Πάντως, το διαφημιστικό του «Kokoro» υπόσχεται τη μέγιστη διασκέδαση!
Έτσι θα μάθετε αν σας λένε ψέματα! (video) Reviewed by Xaris Artidis on 5:43 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by MEDICALINE © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.