Ποιες γυναίκες έχουν πιο συχνούς και δυνατούς οργασμούς;


Ερευνητές από το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης θέλησαν να μελετήσουν ποιοι παράγοντες επηρεάζουν πιθανώς τη συχνότητα και την ένταση του γυναικείου oρyασμού και κατέληξαν σε μερικά πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

Τα αποτελέσματα βασίστηκαν σε απαντήσεις που έδωσε μια ομάδα φοιτητριών κολεγίου. Όλες οι κοπέλες ήταν δεσμευμένες.

Οι απαντήσεις τους υπέδειξαν πως η συχνότητα του γυναικείου oρyασμού κατά τη σeξoυaλική επαφή συσχετίζεται άμεσα με το εισόδημα του συντρόφου, τα επίπεδα αυτοπεποίθησης του συντρόφου, αλλά και την εξωτερική εμφάνισή του.

Η ένταση του oρyασμού φάνηκε να σχετίζεται με το πόσο ελκύεται η γυναίκα από την εξωτερική εμφάνιση του άντρα, με τη συχνότητα των σεξoυaλικών επαφών σε εβδομαδιαία βάση και με τα γενικότερα επίπεδα σeξουαλικής ικανοποίησης της γυναίκας. Επίσης, φάνηκε να μετρά και η γνώμη... φίλων και γνωστών, καθώς όταν ο περίγυρος της κοπέλας θεωρούσε τον σύντροφό της πιο όμορφο, και η ίδια η κοπέλα απολάμβανε περισσότερους oρyασμούς.

Η γενικότερη σeξoυαλική ικανοποίηση φάνηκε να εξαρτάται περισσότερο από την ένταση, παρά από τη συχνότητα του oρyασμού. Επίσης, σημαντικό ρόλο έπαιζε το πλάτος των ώμων του άντρα (!) και το πόσο ελκύεται ερωτικά η γυναίκα από την εξωτερική εμφάνιση του συντρόφου της.

Όπως ήταν φυσικό, οι κοπέλες που είχαν την πρώτη τους σeξoυαλική εμπειρία σε πιο μικρή ηλικία είχαν αλλάξει και περισσότερους εpωτικούς συντρόφους στη ζωή τους. Οι ίδιες αυτές κοπέλες δήλωσαν πως απολαμβάνουν πιο συχνούς oρyασμούς και πως είναι πιο ικανοποιημένες από τη σeξουαλική τους ζωή με τον τωρινό σύντροφό τους.

Τέλος, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι κοπέλες ήταν πιο πιθανό να κάνουν την πρώτη κίνηση για να ξεκινήσει η συνεύρεση, να έρχονται περισσότερες φορές σε επαφή και να απολαμβάνουν συχνότερα τον oρyασμό εάν ο σύντροφός τους διαθέτει αίσθηση του χιούμορ! Η σχετική μελέτη είναι διαθέσιμη διαδικτυακά στην επιθεώρηση «Evolutionary Psychology».
Ποιες γυναίκες έχουν πιο συχνούς και δυνατούς οργασμούς; Reviewed by Xaris Artidis on 7:51 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by MEDICALINE © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.