Αδίστακτη «μαύρη χήρα» πλούτισε σκοτώνοντας τους τέσσερις συζύγους της


Η 67χρονη Ιαπωνίδα Chisako Kakehi, η οποία θεωρείται ύποπτη για τον φόνο συζύγων και συντρόφων της, προκειμένου να κληρονομήσει την περιουσία τους, αναζητούσε σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο νέο θύμα, ενώ ο τέταρτος σύζυγός της πέθαινε δηλητηριασμένος με κυάνιο.

Η Chisako Kakehi συνελήφθη την Τετάρτη για τον φόνο του Ισάο Κακέχι τον Δεκέμβριο του 2013, του 75χρονου συζύγου της, σε μια υπόθεση που μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ιαπωνικών μέσων ενημέρωσης εδώ και μέρες. Ωστόσο, οι αστυνομικοί ερευνούν επίσης αν έπαιξε ρόλο στους μυστηριώδεις θανάτους προγενέστερων συντρόφων της.
Με την πάροδο του χρόνου και τους θανάτους των συντρόφων της, αυτή η «μαύρη χήρα», που αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή στην τύχη τους, έχει κληρονομήσει συνολικά 6,7 εκατομμύρια ευρώ από ασφάλειες ζωής, τραπεζικές καταθέσεις και ακίνητη περιουσία.

Ωστόσο, η Chisako Kakehi, πρώην τραπεζική υπάλληλος, που διατηρούσε δεκάδες τραπεζικούς λογαριασμούς, με διαφορετικά ονόματα, είχε χάσει μέρος της περιουσίας της έπειτα από ατυχείς οικονομικές επενδύσεις, εξηγεί η εφημερίδα «Yomiuri». Όταν παντρεύτηκε τον Kakehi ήταν χρεωμένη μέχρι τον λαιμό, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Jiji.

H εφημερίδα «Asahi», που επικαλείται αστυνομικές πηγές, γράφει ότι η «μαύρη χήρα» είχε επί 20 χρόνια σχέσεις με σχεδόν δέκα άνδρες, από τους οποίους οι επτά πέθαναν. Είχε γνωρίσει τους περισσότερους από αυτούς μέσω γραφείων συνοικεσίων, που της πρότειναν ηλικιωμένους, πλούσιους, χωρίς παιδιά, που ζούσαν μόνοι. Η ενδιαφερόμενη φέρεται να εξειδίκευε την προτίμησή της σε κάποιον που υπέφερε και από κάποια αρρώστια.

Ο τελευταίος της γάμος δεν την εμπόδισε να ξεκινήσει ξανά το κυνήγι, εξηγεί το Jiji, λέγοντας ότι είχε οργανώσει ραντεβού με ενδιαφερόμενο που πληρούσε τους όρους της. Η «Nikkan Sports Daily» γράφει ότι διατηρούσε σχέση με διάφορους άνδρες τη στιγμή του τελευταίου θανάτου.
Κατά την αστυνομική έρευνα στο σπίτι της, στο Κιότο, η αστυνομία βρήκε ίχνη κυανίου στα σκουπίδια. Οι ερευνητές βρήκαν επίσης τα απαραίτητα σκεύη για τη χορήγηση φαρμάκων και ιατρικά βιβλία.

Η έρευνα είχε αρχίσει, όταν η αστυνομία αποφάσισε να γίνει νεκροψία στον τέταρτο σύζυγο, μόλις συνειδητοποίησε ότι ο προηγούμενος σύντροφος της ύποπτης είχε πεθάνει ξαφνικά τον Σεπτέμβριο του 2013, έπειτα από δείπνο του ζεύγους σε εστιατόριο. Η νεκροψία αποκάλυψε ίχνη κυανίου στο αίμα του θανόντος συζύγου.
Η αστυνομία πλέον τη θεωρεί ύποπτη για την πρόκληση του θανάτου των έξι από τους συντρόφους της. Ωστόσο, δεν θεωρείται ύποπτη για τον θάνατο του πρώτου της συζύγου, το 1994, όταν αυτός ήταν 54 ετών.

Πριν από έναν μήνα, η ύποπτη είχε εξηγήσει στο ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV ότι ήθελε να πληθύνει τις σχέσεις της, για να έχει ήσυχα γηρατειά.

«Θέλω ήσυχα γεράματα, χωρίς να πρέπει να τρέχω και μην φτάνω για να έχω λεφτά, χάρη σε έναν σωστό άνδρα», ανέφερε.
Η Ιαπωνία έχει γνωρίσει και άλλες υποθέσεις με «μαύρες χήρες», όπως αποκαλούνται οι γυναίκες αυτές, καθώς η συμπεριφορά τους παραπέμπει στη συμπεριφορά ενός είδους θηλυκής αράχνης που τρώει το αρσενικό μετά το ζευγάρωμα.

Το 2012, η Kanae Kijima καταδικάστηκε σε θάνατο διά απαγχονισμού για τον φόνο τριών ανδρών που είχε γνωρίσει μέσω του Διαδικτύου. Δηλητηρίαζε τα θύματά της με μονοξείδιο του άνθρακα, αφού πρώτα τους είχε κοιμήσει με υπνωτικά. Η απόφαση επί της έφεσής της αναμένεται να εκδοθεί σύντομα.
Η Miyuki Ueta, πρώην σερβιτόρα μπαρ, αναμένει επίσης την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου μετά την καταδίκη της στην εσχάτη των ποινών για τον φόνο δύο ανδρών.
Αδίστακτη «μαύρη χήρα» πλούτισε σκοτώνοντας τους τέσσερις συζύγους της Reviewed by Live TV on 3:05 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by MEDICALINE © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.