Να γιατί πρέπει να κάνετε σeξ κάθε βράδυ


Πολλοί ψάχνουν το μυστικό ενός ευτυχισμένου γάμου. Και μπορεί το σeξ να μην είναι το απόλυτο μυστικό, σίγουρα όμως συγκαταλέγεται στην πεντάδα των «to do» για να συνεχίσει ο γάμος να βάζει στο πρόσωπο των παντρεμένων το πιο πλατύ χαμόγελο.

Όσο για το γιατί πρέπει οι γυναίκες να σταματήσουν να έχουν... πονοκέφαλο και να βάλουν ξανά το σeξ στο ημερήσιο (ει δυνατόν) πρόγραμμά τους, ακόμα και αν ακούγεται εξαντλητικό, μιας και, μεταξύ άλλων, τρέχουν όχι μόνο οι υποχρεώσεις, οι δουλειές του σπιτιού, αλλά και τα ίδια τα παιδιά μέσα στο σπίτι; Οι λόγοι είναι απλοί και συνοψίζονται στους εξής οκτώ:

Ο ικανοποιημένος σύζυγος είναι ένας καλός σύζυγος
Από τη μέρα που τα μέλη της οικογένειας παύουν να είναι δύο και αρχίσουν να προστίθενται και παιδιά, οι ισορροπίες ανατρέπονται. Το ίδιο και η σχέση του ζευγαριού. Καθένας τους μπορεί να αρχίσει να νιώθει ότι έχει μπει στην άκρη, μιας και όλο το ενδιαφέρον έχει στραφεί στο παιδί ή να σκέφτεται ότι δεν είναι πια ελκυστικός. Και εδώ έρχεται το σeξ, που σβήνει κάθε αμφιβολία και αναζωπυρώνει τη σχέση.

Τονώνει τη θηλυκότητα
Για να είσαι ελκυστική στο άλλο σου μισό, πρέπει να είσαι και ποθητή. Και σίγουρα μια γυναίκα δεν είναι τόσο σeξι αν φοράει φαρδιά ρούχα, φόρμες και όλα αυτά που μέχρι τότε φορούσε η... μαμά της. Αν ψάξει καλά μέσα στην ντουλάπα της, όλο και κάτι παιχνιδιάρικο και σeξι θα βρει και σίγουρα όσα θα ακολουθήσουν θα ξεθάψουν τη σeξουαλικότητα και τη θηλυκότητά της.

Το σeξ λύνει προβλήματα (πιο εύκολα)!
Το σeξ και τα προβλήματα είναι αντιστρόφως ανάλογα. Τι σημαίνει αυτό; Όσο πιο συχνά έχει σeξουαλική επαφή ένα ζευγάρι, τόσο πιο λίγα προβλήματα έχει ή τόσο πιο εύκολα μπορεί να τα αντιμετωπίσει. Πάντα η δυάδα είναι πιο δυνατή από τη μονάδα.

Το χαμόγελο της ευτυχίας
Υπάρχει άνθρωπος που έκανε σeξ και δεν καρφώθηκε από το χαμόγελό του; Δύσκολα να βρεθεί κάποιος... Και ως γνωστόν, το χαμόγελο είναι φάρμακο για την ψυχή και για τη σχέση.

Τέρμα το άγχος
Ό,τι και αν έχει κανείς στο μυαλό του, ό,τι και αν τον βασανίζει, την ώρα του σeξ το μυαλό καθαρίζει: δεν υπάρχει άγχος, δεν υπάρχουν δύσκολες σκέψεις. Είναι, με λίγα λόγια, ένα διάλειμμα από τη (δύσκολη) καθημερινότητα.

Μια πολυτέλεια για δύο
Ενώ τα χρόνια περνάνε και οι «αποκλειστικά για δύο» δραστηριότητες λιγοστεύουν, το σeξ είναι αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να χαθεί ποτέ. Μεταξύ άλλων, θυμίζει στο ζευγάρι ότι είναι ένα.

Είναι αντιγριπικό
Πώς γίνεται αυτό; Η σeξουαλική επαφή αυξάνει τα αντισώματα στον οργανισμό. Όσο πιο πολύ πέφτεις στο κρεβάτι για σeξ, τόσο πιο δύσκολα θα πέσεις από γρίπη!

Βοηθάει στον ύπνο
Η χαλάρωση και η ηρεμία που ακολουθούν μετά από το σeξ είναι σίγουρα το απόλυτο αντίδοτο στην αϋπνία και στον ανήσυχο ύπνο. Τέρμα οι βαλεριάνες: το σeξ είναι το καλύτερο ηρεμιστικό.

Πηγή: Πρώτο Θέμα
Να γιατί πρέπει να κάνετε σeξ κάθε βράδυ Reviewed by Live TV on 10:54 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by MEDICALINE © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.