Ένας άστεγος της έδωσε 3 λίρες... και αυτή του γύρισε πίσω πάνω από 30.000! (video)


Όλα συνέβησαν το βράδυ της 4ης Δεκεμβρίου, όταν μια 22χρονη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου του Central Lancashire, η Dominique Harrison-Bentzen, έχασε την κάρτα της και ήρθε σε δύσκολη θέση, καθώς βρισκόταν στον δρόμο και ήθελε να επιστρέψει σπίτι της.

Τότε, ένας άστεγος άνδρας της πρόσφερε τις τελευταίες του 3 λίρες για να πάρει ταξί, και μπορεί η 22χρονη να αρνήθηκε τα χρήματα, όμως ποτέ δεν ξέχασε τη χειρονομία του.

Η Dominique ξεκίνησε λοιπόν μια εκστρατεία, ώστε να συγκεντρωθεί ένα ποσό για τον Robbie, καλώντας όσους θέλουν να δωρίσουν το ποσό των 3 λιρών, όσα δηλαδή της είχε προσφέρει εκείνος. Κάλεσε επίσης γνωστούς και φίλους να μείνουν μια νύχτα μαζί με τους άστεγους. Όπως αποδείχτηκε, η προσπάθειά της είχε τεράστιο αντίκρισμα, καθώς η ιστοσελίδα έπεσε λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας και η Dominique έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να συγκεντρωθούν από τις δωρεές πάνω από 30.000 λίρες!
Δείτε το βίντεο εδώ
Το ποσό αυτό θα δοθεί για να βρεθεί σπίτι για τον Robbie, ενώ όπως δήλωσε η 22χρονη στον «Guardian», θα προσπαθήσει με τα χρήματα να βοηθήσει όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί.
Ένας άστεγος της έδωσε 3 λίρες... και αυτή του γύρισε πίσω πάνω από 30.000! (video) Reviewed by Unknown on 12:06 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by MEDICALINE © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.