Τι προσόντα χρειάζονται για να πιάσεις δουλειά στη EuroDisney


Στην Αθήνα αναζητά προσωπικό η EuroDisney, καθώς εκπρόσωποί της θα παραβρεθούν στη χώρα μας, για να περάσουν από συνεντεύξεις τους ενδιαφερόμενους.

Το κάστινγκ θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο, ενώ η δουλειά αφορά το πάρκο που βρίσκεται στο Παρίσι. Οι θέσεις εργασίας που προσφέρονται ποικίλουν, καθώς θα περιλαμβάνουν από σερβιτόρους και μάγειρες, μέχρι υπάλληλους στο τηλεφωνικό κέντρο και ρεσεψιονίστες για τα επτά ξενοδοχεία της EuroDisney.

Μάλιστα, ζήτηση υπαλλήλων θα έχουν και τομείς όπως του Μάρκετινγκ, του Ανθρώπινο Δυναμικού, της Πληροφορικής, της Επικοινωνίας, της Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, ενώ θα ζητηθούν και μηχανικοί διαφόρων ειδικεύσεων.

Οι υποψήφιοι που θέλουν να λάβουν μέρος θα πρέπει να στείλουν την αίτησή τους στην ιστοσελίδα disneylandparis-casting.com έως τις 10 Δεκεμβρίου, ενώ να σημειωθεί πως οι περισσότερες θέσεις αφορούν εποχική απασχόληση, διάρκειας από δύο εβδομάδες (διακοπές Φεβρουαρίου στη Γαλλία, περίοδος Πάσχα, Halloween και Χριστουγέννων) έως οκτώ μήνες (για τις ανάγκες της θερινής περιόδου).

Βέβαια, θα υπάρξουν και προσλήψεις με συμβάσεις αορίστου χρόνου, όμως θα είναι αρκετά περιορισμένες. Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν στα γαλλικά και στα αγγλικά.
Τι προσόντα χρειάζονται για να πιάσεις δουλειά στη EuroDisney Reviewed by Live TV on 2:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by MEDICALINE © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.