Πώς θα αποκρύψετε ότι διαβάσατε τα μηνύματα που σας έστειλαν στο Facebook


Ίσως είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα στο Facebook: το αποδεικτικό ότι διαβάσατε ένα μήνυμα πάει αμέσως στον αποστολέα και τότε δεν μπορείτε να κρυφτείτε με τίποτα. Δεν είστε μόνοι. Έχει συμβεί σχεδόν σε όλους. Η Apple, ωστόσο, εντόπισε αυτό το μικρό κενό και επιτρέπει στους χρήστες να απενεργοποιήσουν τη συγκεκριμένη ειδοποίηση.

Το Facebook, όμως, δεν το κάνει. Όταν διαβάζετε στο Facebook το μήνυμα κάποιου, πρέπει να ξέρετε ότι ο αποστολέας μπορεί να δει τη στιγμή και την ημερομηνία που έχετε διαβάσει το μήνυμα. Υπάρχει ένας τρόπος για να απενεργοποιήσετε τα αποδεικτικά ανάγνωσης στο Facebook, σύμφωνα με το Lifehacker, αν και τεχνικά δεν γίνεται μέσω του Facebook.

To «Unseen» είναι μια δωρεάν εφαρμογή για το Facebook, που σας επιτρέπει να διαβάζετε τα μηνύματά σας χωρίς να το μάθει ο αποστολέας.
Eίναι επέκταση του Google Chrome, με πολύ καλές κριτικές, που σας δίνει τη δυνατότητα να επισημάνετε οι ίδιοι ένα μήνυμα ως αναγνωσμένο ή μη αναγνωσμένο.
Πώς θα αποκρύψετε ότι διαβάσατε τα μηνύματα που σας έστειλαν στο Facebook Reviewed by Xaris Artidis on 5:10 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by MEDICALINE © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.