2015: Ζώδια της Χρονιάς


ΚΡΙΟΣ
Όπως φαίνεται το 2015 θα είναι η χρονιά σας. Προσωπικά και επαγγελματικά, θα αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και όλα θα πάνε καλύτερα.

Μετά τις δυσκολίες των 2 τελευταίων χρόνων, έρχεται στο προσκήνιο ένας νέος έρωτας ή κάποια προσωπική αλλαγή, δηλαδή ένας γάμος ή ένα παιδί. Από την άνοιξη θα δείτε μεγάλες αλλαγές στην ζωή σας.

Τα οικονομικά και επαγγελματικά σας σχέδια θα είναι προτεραιότητά σας. Νέα δουλειά ή προαγωγή στη δουλειά ακόμη και νέες σπουδές θα αλλάξουν την καθημερινότητά σας. Βγάζετε περισσότερα λεφτά και έχετε σημαντικές αλλαγές στην ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Το 2015 θα σας αναγκάσει να τακτοποιήσετε πολλά θέματα σε δουλειά και οικονομικά. Η ερωτική σας ζωή δεν θα είναι φέτος η προτεραιότητά σας αν και θα περάσετε ανέμελες, όμορφες στιγμές.

Το καλοκαίρι μέχρι τον Σεπτέμβριο θα νιώσετε μια πίεση για να ξεκαθαρίσετε και να αλλάξετε συνήθειες- ακόμη θα έχετε πολλές επιλογές στην ερωτική σας ζωή!

Τα οικονομικά σας χρειάζονται οργάνωση και ξεκαθαρίσματα για να μην δώσετε τα χρήματά σας σε λάθος επιλογές. Οικογενειακές υποχρεώσεις ή δουλειές στο σπίτι μπορεί να χρειαστούν χρήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το 2015 θα σας αναγκάσει να σοβαρευτείτε και να αλλάξετε τον ανάλαφρο τρόπο που βλέπετε τη ζωή. Ειδικά το Σεπτέμβριο τα πράγματα δυσκολεύουν για εσάς.

Φέτος όσες σχέσεις δεν βασίζονται στην αγάπη θα σβήσουν ενώ όσες είναι γερές θα κρατήσουν για πάντα. Καλύτερα να ξεκαθαρίσετε ποιοι είναι μαζί σας σε εύκολα και δύσκολα.

Τα επαγγελματικά σας ξεκαθαρίζουν επίσης αν και αυτό σημαίνει πως θα έχετε μεγάλες ευθύνες και θα πρέπει να φέρετε αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2015 θα φέρει αποτελέσματα σε θέματα δουλειάς, πολλή κούραση και ευχάριστες προσωπικές στιγμές.

Αν δεν έχετε σχέση φέτος θα γνωρίσετε άτομα που μπορεί να αξίζουν το ενδιαφέρον σας ενώ όσοι έχετε σχέση μπορεί να περάσει στο επόμενο επίπεδο.

Φέτος θα μπούνε ισχυρές βάσεις στα οικονομικά σας ζητήματα σε συνδιασμό με πολλή σκληρή δουλειά. Η τύχη είναι με το μέρος σας οπότε αν θέλετε να κάνετε κάποια κίνηση, μια νέα επιχείρηση, υλοποίηση κάποιας ιδέας, αυτή είναι η στιγμή!

ΛΕΩΝ
Το 2015 θα είναι μια όμορφη χρονιά για εσάς. Θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, και θα σας δοθούν ευκαιρίες για να κατακτήσετε όσα λαχταράτε. Είναι μια χρονιά σταθμός.

Τα ερωτικά σας επίσης επιτέλους μετά από καιρό θα πάνε καλά. Η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιό σας το καλοκαίρι και μια ερωτική ιστορία θα γίνει το επίκεντρο της ζωής σας. Νέα σχέση ή επισημοποίηση της υπάρχουσας.

Στα επαγγελματικά σας θα πάρετε προαγωγή ή θα αλλάξετε δουλειά κάνοντας κάτι που πραγματικά θα σας παθιάσει. Πολλά ταξίδια και νέες επιτυχίες σας περιμένουν.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
To 2015 θα είναι μια μεταβατική χρονιά για εσάς. Το καλοκαίρι θα μπουν νέες βάσεις στη ζωή σας.

Πολλά θα αλλάξουν μέσα στο καλοκαίρι ενώ το πρώτο εξάμηνο του 2015 θα αναγκαστείτε να απομακρυνθείτε από σχέσεις που έχουν φθαρεί και τις κρατάτε χωρίς λόγο.

Ίσως φέτος να αλλάξετε αντικείμενο εργασίας ή να παραιτηθείτε από τη δουλειά σας. Αν αυτή την περίοδο δεν βρίσκετε δουλειά λίγη υπομονή- τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα το καλοκαίρι ενώ τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν.

ΖΥΓΟΣ
Χαλαρή χρονιά για εσάς το 2015 με μεγάλες δόσεις αγάπης, ενώ θα έχετε θετικές προοπτικές στα επαγγελματικά σας

Το καλοκαίρι τα ερωτικά σας θα είναι στα πάνω τους και σιγά σιγά θα αρχίσετε να σκέφτεστε τον γάμο, μια νέα γνωριμία ή ένα παιδί. Η τύχη θα σας φέρει όμορφες στιγμές στα προσωπικά σας και θα αποτελέσουν βασικό άξονα της καθημερινότητάς σας.

Επιμόρφωση, εκπαίδευση και εξειδίκευση είναι για εσάς προτεραιότητες μέσα στο 2015. Μάλιστα θα δουλέψετε επιτέλους ένα δικό σας πλάνο.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Κρόνος φεύγει από το ζώδιό σας και επιστρέφει για λίγο το καλοκαίρι επηρεάζοντάς σας.

Στα ερωτικά σας θα έχετε ηρεμία και όμορφες στιγμές ενώ θα νιώσετε ικανοποιημένοι με τις επιλογές σας. Νέες γνωριμίες και επισημοποιήσεις σχέσεων είναι στο προσκήνιο.

Στη δουλειά θα δείτε επιτέλους θετικές εξελίξεις και θα καταξιωθείτε στον τομέα που σας ενδιαφέρει. Προσοχή με τα οικονομικά σας μιας και το καλοκαίρι θα κάνετε μια μεγάλη σπατάλη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια δύσκολη χρονιά για εσάς αφού θα έχετε στην πλάτη σας τον Κρόνο. Πρέπει να είστε προσεκτικοί. Είτε που θα εκτοξευθείτε στην κορυφή είτε που θα αποτύχετε παταγωδώς.

Στα ερωτικά σας θα χρειαστείτε υπομονή και ψυχραιμία να χειριστείτε καλύτερα τις καταστάσεις που θα βρείτε στο δρόμο σας. Αν θέλετε να παντρευτείτε κάντε το το φθινόπωρο.

Στα επαγγελματικά σας θέματα είναι σημαντικό να πάρετε απόφαση πως θα έχετε λιγότερο χρόνο για τον εαυτό σας και περισσότερη δουλειά. Αν αφοσιωθείτε στην εργασία σας θα λάμψετε, αν τεμπελιάσετε, θα τα βρείτε πολύ σκούρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το 2015 θα σας φερθεί με συμπάθεια. Έρχεται σταθερότητα και ασφάλεια σε ερωτικά και επαγγελματικά θέματα.

Σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στα ερωτικά σας τους πρώτους μήνες του 2015 και τα πράγματα θα σταθεροποιηθούν αργότερα. Γάμος ή παιδιά είναι πιθανά.

Τα οικονομικά σας πηγαίνουν σταθερά όλο και καλύτερα και ειδικά το καλοκαίρι η κατάσταση βελτιώνεται πολύ. Τα χρήματα μπορεί να μην προέλθουν απαραίτητα από τη δουλειά αλλά από ακίνητα ή επενδύσεις ή παλιά χρωστούμενα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα συμφέροντά σας ικανοποιούνται το 2015 και νέες συνεργασίες σας αλλάζουν τη ζωή.

Γάμοι και σχέσεις είναι προτεραιότητα για εσάς και μάλιστα μια συνεργασία θα σας φτιάξει μια νέα καθημερινότητα που θα σας κάνει ευτυχισμένους.

Τα οικονομικά σας θα καλυτερεύσουν με τη νέα χρονιά και οι προοπτικές σας γίνονται όλο και καλύτερες. Οι δουλειές σας πηγαίνουν καλά, αναγνωρίζονται τα ταλέντα σας και το καλοκαίρι νέες προτάσεις συνεργασίας θα προκύψουν εκεί που δεν το περιμένετε.

ΙΧΘΥΕΣ
Φέτος είναι η χρονιά που η καριέρα σας θα πάει καλά, όμως κινδυνεύετε να αφήσετε την προσωπική σας ζωή στην άκρη και αυτό να σας δημιουργήσει προβλήματα.

Σχέσεις ερωτικές και οικογενειακές χρειάζονται την προσοχή σας ενώ εσείς έχετε άλλες προτεραιότητες.

Θα δουέψετε σκληρά, θα ανταμειφθείτε για αυτό και θα έχετε νέες ευκαιρίες για να ξεχωρίσετε. Το καλοκαίρι περιμένετε αύξηση ή μια πιο υπεύθυνη θέση στη δουλειά σας.
2015: Ζώδια της Χρονιάς Reviewed by Live TV on 6:35 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by MEDICALINE © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.