Πώς αυτός ο άνθρωπος βγάζει λεφτά πουλώντας ένα προϊόν που δεν υπάρχει


Μπορεί κάποιοι άνθρωποι να θέλουν να βγάλουν λεφτά από μια ιδέα, έστω και χαζή, μπορεί να θέλουν να ανακαλύψουν κάτι που ήδη υπάρχει, όμως υπάρχει ένας άνθρωπος που βγάζει λεφτά πουλώντας μία ιδέα που απλά... δεν υπάρχει, κυριολεκτικά.

Ο Jordan Bishop έχει δημιουργήσει ένα μυστικό προϊόν το οποίο λανσάρει στο CrowdTilt και καλεί ανθρώπους να το αγοράσουν χωρίς να το έχουν δει, σαν ένα πείραμα... εμπιστοσύνης.

Σύμφωνα με το project του Bishop, το μυστικό προϊόν δεν θα βγει στην αγορά πριν τις 23 Ιουλίου, αν και, όπως αναφέρει, ήδη εργάζεται πάνω σ' αυτό εδώ και μήνες.

Ο ίδιος περιγράφει στους αγοραστές του το προϊόν του, σημειώνοντας πως πρόκειται για ένα προϊόν για το οποίο έχουν δουλέψει δύο ειδικοί σχεδιαστές «πάνω στις περίπλοκες διαδικασίες που απαιτούνται» για να κατασκευαστεί το μυστικό έως σήμερα προϊόν. Ο Bishop τονίζει ότι έχει συνεργαστεί με αναρίθμητους κατασκευαστές και προμηθευτές, από το αρχικό στάδιο έως τη συσκευασία, ώστε να είναι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά.

«Θα είναι κάτι που θα μπορεί να δοθεί σε κάποιον άλλο», αναφέρει για το προϊόν του. «Θα μπορεί να δοθεί στον οποιοδήποτε, από έναν συνεργάτη, έως ένα σημαντικό για εσάς πρόσωπο», σημειώνει ο Bishop, επισημαίνοντας πως θα κοστίζει 4,50 δολάρια το κάθε... μυστικό προϊόν.

Μάλιστα κάνει ήδη προσφορές, αφού αν κάποιος αγοραστής πειστεί και αγοράσει τρεις μονάδες από το προϊόν που ακόμα δεν υπάρχει, τότε θα πληρώσει για δύο.

Μάλιστα στις 24 Ιουλίου θα κάνει πάρτι, για να λανσάρει στο κοινό το μυστικό προϊόν.

Ο Bishop σε συνέντευξη που έδωσε στο Business Insider αναφέρει πως μόνο οι κοντινοί του φίλοι γνωρίζουν τι είναι αυτό που πουλάει, ενώ τονίζει ότι θα επιστρέψει ακόμη και τα χρήματα των αγοραστών που θα αποφασίσουν ότι δεν τους αρέσει αυτό που αγόρασαν.

Το περίεργο είναι ότι, σύμφωνα με τον ίδιο, τις πρώτες ώρες της καμπάνιας περί τα 100 άτομα έδειξαν ενδιαφέρον να αγοράσουν το άγνωστο προϊόν, ενώ έχει ήδη ξεπουλήσει και τα 250 κομμάτια, που ήταν ο στόχος του.

Μάλιστα δηλώνει έκπληκτος με την επιτυχία του, αφού, όπως τονίζει, του πήρε μόλις μισή ώρα για να γράψει τα χαρακτηριστικά του μυστικού προϊόντος και να τα δημοσιοποιήσει στο CrowdTilt.
Σύμφωνα με το CrowdTilt, ήδη ο Bishop έχει πουλήσει 359 κομμάτια.
Πηγή: newmoney.gr
Πώς αυτός ο άνθρωπος βγάζει λεφτά πουλώντας ένα προϊόν που δεν υπάρχει Reviewed by Live TV on 6:45 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by MEDICALINE © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.