Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Προφίλ

 

ΠΡΟΦΙΛ

Είμαστε μία ομάδα νέων ανθρώπων που αποφασίσαμε να συνεργαστούμε και να επενδύσουμε στη χώρα μας.
Όνειρο μας........είναι να δημιουργήσουμε το πρώτο και το πιο αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα Χονδρικής Πώλησης που απευθύνεται αποκλειστικά στα Φαρμακεία και στα Ιατρεία………
Η MEDICALINE εξειδικεύεται στη διάθεση πιστοποιημένων βιολογικών καλλυντικών, καθώς επίσης στην πώληση φιαλιδίων και μπουκαλιών για εφαρμογές φαρμακευτικών σκευασμάτων, αιθέριων ελαίων, βαμμάτων, πρόπολης και αρωμάτων. Επίσης διαθέτουμε ορθοπεδικά είδη, επιδεσμικό υλικό και γενικότερα μια μεγάλη γκάμα από ιατροτεχνολογικά προϊόντα. Η εξειδίκευση μας στα συγκεκριμένα προϊόντα και οι συνεργασίες μας με πιστοποιημένες εταιρείες, μας καθιστά την ανταγωνιστικότερη εταιρία σε ποιότητα και τιμή στην αγορά.
Με γνώμονα πάντα τη σωστή και άμεση εξυπηρέτηση, τη συνεχή ανανέωση της γκάμας των προϊόντων με καινούργια αλλά και καινοτόμα προϊόντα, τη μόνιμη παρακαταθήκη διαθέσιμων ποσοτήτων, προσπαθούμε συνεχώς να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους πελάτες μας, έτσι ώστε να δημιουργούνται ολοένα και περισσότερες σχέσεις μακροχρόνιας συνεργασίας.
Η ικανοποίηση σας στους χρόνους παράδοσης το συντομότερο δυνατό είναι το πιο σημαντικό μέλημα για εμάς .
Προσπαθούμε να εξελισσόμαστε συνεχώς και να μπορούμε επάξια να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του σύγχρονου Φαρμακείου! Ψάχνουμε συνεχώς σε ολόκληρη την Ευρώπη τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς…….
Συνεργαζόμαστε με Ευρωπαϊκές εταιρείες, αλλά και με εταιρείες από όλο τον κόσμο.  
Το σύνολο των εταιρειών και των προϊόντων που παρέχουμε στους πελάτες μας, πιστοποιούνται από έγκυρους και αναγνωρισμένους σε παγκόσμιο επίπεδο οργανισμούς!
*Αξίζει να είμαστε η πρώτη σας επιλογή, όταν πρόκειται να αναζητήσετε προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς !
Θα θέλαμε να εκφράσουμε την βαθιά ευγνωμοσύνη μας σε όλους εσάς που μας στηρίζετε από την πρώτη στιγμή σε κάθε μας βήμα!
 
Με εκτίμηση,
 
Η ομάδα MEDICALINE